بارش شهابی یک پیشآمد آسمانی در آسمان شب است که در هنگام عبور سیارهٔ زمین در پیمودن مسیر مدار خود از میان تودهای از ذرات در فضا که شهابواره خوانده میشوند رخ میدهد. در جریان حادث شدن این رویداد تعداد زیادی شهابواره در جوِ زمین میسوزند. هر بارش شهابی در ناحیهٔ مشخصی از آسمان اتفاق میافتد و به این محل کانون بارش گفته میشود. جهت حرکت شهابها متفاوت است ولی امتداد مسیر آنها به کانون بارش آن رویداد منتهی میشود . به دلیل دورنمای سه بُعدی، چنین به نظر میرسد که تمام شهابهایی که از یک راستا میآیند، از یک نقطه گسیل میشوند.

از جملهٔ این بارشهای شهابی، میتوان از برساوشیها در ماه اوت و جوزائیها در دسامبر نام برد. این نامگذاری بر اساس نام برساوش صورت گرفته که آسمان زمین در آن وقت سال در حوالی آن صورت فلکی این رویداد را در بخشی از زمین نشان میدهد.
بارشهای شهابی معروف
در طول سال زمین در زمانهای مشخّصی از میان تودههای ذرات عبور میکند. این توده ذرات معمولاً بجا مانده از عبور سیارکها و دنبالهدارها است. برخی بارشهای شهابی مشهور عبارتاند از:
- بارش شهابی اسدی
- بارش شهابی جباری
- بارش شهابی جوزائی
- بارش شهابی برساوشی
- بارش شهابی ثوری شمالی
- بارش شهابی شلیاقی
- بارش شهابی آلفا ارّابه رانی
- بارش شهابی ربعی
- بارش شهابی اتا دلوی
- بارش شهابی اژدهایی
بارش شهابی جوزایی یکی از پرشهابترین بارشهای سال است و منشا آن سیارک ۳۲۰۰ فایتون است که در سال ۱۳۶۱ کشف شده است . این بارش امسال در شامگاه پنجشنبه ۲۲ آذر شروع و سحرگاه جمعه ۲۳ آذر به اوج رسید.

لورم اپیسوم
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.